Go Back

Hugo

De Hugo is een lichte, verfrissende cocktail met een subtiele bloemige smaak. Met prosecco, vlierbloesemsiroop en munt is dit een zomerse favoriet die perfect is voor warme dagen of feestelijke momenten.
Porties 1 persoon

Benodigdheden

  • Jigger (barmaatje)

Ingrediƫnten

  • 150 ml prosecco
  • 20 ml vlierbloesemsiroop zoals St-Germain
  • 30 ml bruiswater
  • IJsblokjes
  • een takje verse munt en een schijfje limoen afwerking

Instructies

  • Vul een groot wijnglas met ijsblokjes.
  • Giet de vlierbloesemsiroop over het ijs.
  • Voeg de prosecco en het bruiswater toe.
  • Roer zachtjes om de ingrediĆ«nten te mengen.
  • Garneer met een takje verse munt en een schijfje limoen. Serveer direct.
Sterke drank: Prosecco
Soort cocktail: Zomerse cocktail
Overige zoektermen: Vlierbloesemsiroop