30 ml vlierbloesemsiroop
120 ml Prosecco
30 ml bruiswater
Ijsblokjes
Afwerking: Takjes munt
Afwerking: Schijfje limoen
1
Neem een groot glas en vul het met ijs
2
Schenk de vlierbloesemsiroop erin, de Prosecco en het bruisend water
3
Meng het rustig door elkaar
Afwerking
4
Werk af met een takje munt (klap deze tussen je handen) en een schijfje limoen
CategorieSprankelende wijn
Ingrediënten
30 ml vlierbloesemsiroop
120 ml Prosecco
30 ml bruiswater
Ijsblokjes
Afwerking: Takjes munt
Afwerking: Schijfje limoen
Aanwijzingen
1
Neem een groot glas en vul het met ijs
2
Schenk de vlierbloesemsiroop erin, de Prosecco en het bruisend water
3
Meng het rustig door elkaar
Afwerking
4
Werk af met een takje munt (klap deze tussen je handen) en een schijfje limoen