Hugo

Hugo Maken
 30 ml vlierbloesemsiroop
 120 ml Prosecco
 30 ml bruiswater
 Ijsblokjes
 Afwerking: Takjes munt
 Afwerking: Schijfje limoen
1

Neem een groot glas en vul het met ijs

2

Schenk de vlierbloesemsiroop erin, de Prosecco en het bruisend water

3

Meng het rustig door elkaar

Afwerking
4

Werk af met een takje munt (klap deze tussen je handen) en een schijfje limoen

Ingrediënten

 30 ml vlierbloesemsiroop
 120 ml Prosecco
 30 ml bruiswater
 Ijsblokjes
 Afwerking: Takjes munt
 Afwerking: Schijfje limoen

Aanwijzingen

1

Neem een groot glas en vul het met ijs

2

Schenk de vlierbloesemsiroop erin, de Prosecco en het bruisend water

3

Meng het rustig door elkaar

Afwerking
4

Werk af met een takje munt (klap deze tussen je handen) en een schijfje limoen

Hugo