30 ml Witte Rum
30 ml bruine rum
10 ml Absint
10 ml Maraschino likeur
60 ml Ananassap
40 ml Sinaasappelsap
40 ml Limoensap
1 kl grenadine
Ijsblokjes
Afwerking: Passievrucht
1
Voeg alle ingrediënten buiten de Absint in je cocktailshaker met ijs
2
Shake alles goed door elkaar
3
Giet de inhoud van de cocktailshaker in een longdrink glas (of in een speciaal Zombie glas) zonder het ijs
4
Werk af de Absint toe te voegen als een bovenste laag in je glas
Afwerking
5
Snijd een passievrucht in 2 en leg het vanboven op je cocktail
CategorieAnanassap, Rum, Sinaasappelsap
Ingrediënten
30 ml Witte Rum
30 ml bruine rum
10 ml Absint
10 ml Maraschino likeur
60 ml Ananassap
40 ml Sinaasappelsap
40 ml Limoensap
1 kl grenadine
Ijsblokjes
Afwerking: Passievrucht
Aanwijzingen
1
Voeg alle ingrediënten buiten de Absint in je cocktailshaker met ijs
2
Shake alles goed door elkaar
3
Giet de inhoud van de cocktailshaker in een longdrink glas (of in een speciaal Zombie glas) zonder het ijs
4
Werk af de Absint toe te voegen als een bovenste laag in je glas
Afwerking
5
Snijd een passievrucht in 2 en leg het vanboven op je cocktail