20 ml citroensap
30 ml bosbessensiroop
Water (Bruiswater mag ook)
Crushed ijs
Afwerking: Bosbessen
1
Vul een glas met crushed ijs
2
Doe het bosbessensiroop in het glas (bekijk hier hoe je dat maakt)
3
Voeg het citroensap toe
4
Mix de ingrediënten niet
5
Vul zachtjes aan met water
Afwerking
6
Werk af met bosbessen op een cocktailstokje
CategorieMocktails
Ingrediënten
20 ml citroensap
30 ml bosbessensiroop
Water (Bruiswater mag ook)
Crushed ijs
Afwerking: Bosbessen
Aanwijzingen
1
Vul een glas met crushed ijs
2
Doe het bosbessensiroop in het glas (bekijk hier hoe je dat maakt)
3
Voeg het citroensap toe
4
Mix de ingrediënten niet
5
Vul zachtjes aan met water
Afwerking
6
Werk af met bosbessen op een cocktailstokje