50 ml Bourbon
30 ml citroensap
10 ml suikersiroop
1 eiwit
Ijsblokjes
1
Start met het scheiden van het eiwit, zorg dat het eigeel er niet bijkomt
2
Vul een cocktailshaker zonder ijs met alle ingedriënten (inclusief het eiwit)
3
Shake krachtig (dit noemt men een dry shake), het eiwit gaat zorgen voor een mooi wit schuimlaagje
4
Voeg ijs toe in de cocktailshaker en shake nog een keer
5
Schenk de mix in een tumber glas (een whiskey glas)
CategorieWhiskey
Ingrediënten
50 ml Bourbon
30 ml citroensap
10 ml suikersiroop
1 eiwit
Ijsblokjes
Aanwijzingen
1
Start met het scheiden van het eiwit, zorg dat het eigeel er niet bijkomt
2
Vul een cocktailshaker zonder ijs met alle ingedriënten (inclusief het eiwit)
3
Shake krachtig (dit noemt men een dry shake), het eiwit gaat zorgen voor een mooi wit schuimlaagje
4
Voeg ijs toe in de cocktailshaker en shake nog een keer
5
Schenk de mix in een tumber glas (een whiskey glas)