Whiskey Sour

Whiskey Sour maken
 50 ml Bourbon
 30 ml citroensap
 10 ml suikersiroop
 1 eiwit
 Ijsblokjes
1

Start met het scheiden van het eiwit, zorg dat het eigeel er niet bijkomt

2

Vul een cocktailshaker zonder ijs met alle ingedriënten (inclusief het eiwit)

3

Shake krachtig (dit noemt men een dry shake), het eiwit gaat zorgen voor een mooi wit schuimlaagje

4

Voeg ijs toe in de cocktailshaker en shake nog een keer

5

Schenk de mix in een tumber glas (een whiskey glas)

Categorie

Ingrediënten

 50 ml Bourbon
 30 ml citroensap
 10 ml suikersiroop
 1 eiwit
 Ijsblokjes

Aanwijzingen

1

Start met het scheiden van het eiwit, zorg dat het eigeel er niet bijkomt

2

Vul een cocktailshaker zonder ijs met alle ingedriënten (inclusief het eiwit)

3

Shake krachtig (dit noemt men een dry shake), het eiwit gaat zorgen voor een mooi wit schuimlaagje

4

Voeg ijs toe in de cocktailshaker en shake nog een keer

5

Schenk de mix in een tumber glas (een whiskey glas)

Whiskey Sour