45 ml bruiswater
4 schijfjes komkommer
30 ml limoensap
30 ml suikersiroop
Ijsblokjes
Crushed ijs
Afwerking: Komkommer schijfje
1
Doe de komkommer en de suikersiroop in een cocktail shaker en gebruik een muddler om ze zachtjes te pletten
2
Voeg de mango puree, limoensap en ijsblokjes toe
3
Shake krachtig
4
Zeef de inhoud (strainen) en doe het in een koppere mug met ijs
5
Voeg op het einde het gemberbier toe en roer er zachtjes in
Afwerking
6
Werk af met een limoenschijfje
CategorieMocktails
Ingrediënten
45 ml bruiswater
4 schijfjes komkommer
30 ml limoensap
30 ml suikersiroop
Ijsblokjes
Crushed ijs
Afwerking: Komkommer schijfje
Aanwijzingen
1
Doe de komkommer en de suikersiroop in een cocktail shaker en gebruik een muddler om ze zachtjes te pletten
2
Voeg de mango puree, limoensap en ijsblokjes toe
3
Shake krachtig
4
Zeef de inhoud (strainen) en doe het in een koppere mug met ijs
5
Voeg op het einde het gemberbier toe en roer er zachtjes in
Afwerking
6
Werk af met een limoenschijfje