8 bosbessen
Rozemarijn blaadjes
30 ml suikersiroop
30 ml vers citroensap (gezeefd)
120 ml bruiswater
Ijsblokjes
Afwerking: Rozemarijn takje
1
Doe de bosbessen, rozemarijn blaadjes en suikersiroop in een cocktailshaker en gebruik een muddler om deze te pletten
2
Voeg daarna het citroensap en ijs bij
3
Shake krachtig voor 10 seconden
4
Vul een tumbler glas met ijs
5
Zeef de inhoud (strain) en doe het in het tumbler glas
6
Vul aan met het bruiswater en roer het eventjes
Afwerking
7
Werk af met een rozemarijn takje
CategorieMocktails
Ingrediënten
8 bosbessen
Rozemarijn blaadjes
30 ml suikersiroop
30 ml vers citroensap (gezeefd)
120 ml bruiswater
Ijsblokjes
Afwerking: Rozemarijn takje
Aanwijzingen
1
Doe de bosbessen, rozemarijn blaadjes en suikersiroop in een cocktailshaker en gebruik een muddler om deze te pletten
2
Voeg daarna het citroensap en ijs bij
3
Shake krachtig voor 10 seconden
4
Vul een tumbler glas met ijs
5
Zeef de inhoud (strain) en doe het in het tumbler glas
6
Vul aan met het bruiswater en roer het eventjes
Afwerking
7
Werk af met een rozemarijn takje