Neem je mooiste tumblerglas en doe de zeste van citroen en sinaasappel erin
Voeg de rietsuiker en Angostura druppels toe
Gebruik de achterkant van je barspoon om de suiker in de overige zaken te pletten
Voeg een klein beetje bruisend water toe en roer alles goed door elkaar tot het suiker is opgelost
Voeg de bourbon toe en enkele ijsblokjes. Roer het goed zodat er wat water van de ijsblokjes vrijkomt
Voeg nog enkele ijsblokjes toe en vul het glas verder aan met de suikersiroop en beetje bruiswater
Ingrediënten
Aanwijzingen
Neem je mooiste tumblerglas en doe de zeste van citroen en sinaasappel erin
Voeg de rietsuiker en Angostura druppels toe
Gebruik de achterkant van je barspoon om de suiker in de overige zaken te pletten
Voeg een klein beetje bruisend water toe en roer alles goed door elkaar tot het suiker is opgelost
Voeg de bourbon toe en enkele ijsblokjes. Roer het goed zodat er wat water van de ijsblokjes vrijkomt
Voeg nog enkele ijsblokjes toe en vul het glas verder aan met de suikersiroop en beetje bruiswater