75 ml Bourbon
15 ml suikersiroop
10 muntblaadjes
Crushed ijs
Afwerking: Takje munt
1
Neem een glas en doe de muntblaadjes en suikersiroop erin
2
Gebruik een muddler om de muntblaadjes zachtjes in de suiker te crushen
3
Voeg de Bourbon toe
4
Vul het glas met crushed ijs en roer het nog even om
Afwerking
5
Klap het takje munt tussen je handen en voeg het erbij
CategorieWhiskey
Ingrediënten
75 ml Bourbon
15 ml suikersiroop
10 muntblaadjes
Crushed ijs
Afwerking: Takje munt
Aanwijzingen
1
Neem een glas en doe de muntblaadjes en suikersiroop erin
2
Gebruik een muddler om de muntblaadjes zachtjes in de suiker te crushen
3
Voeg de Bourbon toe
4
Vul het glas met crushed ijs en roer het nog even om
Afwerking
5
Klap het takje munt tussen je handen en voeg het erbij