60 ml Gin
15 ml Droge Vermouth
3 druppels Angostura bitters
Ijsblokjes
Afwerking: Groene olijven
1
Koel je martiniglas met ijs
2
Vul een glas met ijsblokjes en de droge Vermout
3
Roer goed zodat het ijs bedekt is met de Vermout
4
Strain het glas zodat de Vermouth eruit gaat en laat het ijs erin
5
Voeg nu de gin en Angostura bitters toe en roer goed
6
Strain nu de cocktail mix in het martiniglas (zonder ijs)
Afwerking
7
Werk af met een olijf
CategorieGin
Ingrediënten
60 ml Gin
15 ml Droge Vermouth
3 druppels Angostura bitters
Ijsblokjes
Afwerking: Groene olijven
Aanwijzingen
1
Koel je martiniglas met ijs
2
Vul een glas met ijsblokjes en de droge Vermout
3
Roer goed zodat het ijs bedekt is met de Vermout
4
Strain het glas zodat de Vermouth eruit gaat en laat het ijs erin
5
Voeg nu de gin en Angostura bitters toe en roer goed
6
Strain nu de cocktail mix in het martiniglas (zonder ijs)
Afwerking
7
Werk af met een olijf