35 ml Tequila
20 ml Cointreau of Triple Sec
15 ml limoensap
Ijsblokjes
Afwerking: Zout
Afwerking: Limoenschijfje
1
Doe alle ingrediënten buiten het zou in een cocktail shaker met ijs
2
Goed shaken
3
Pak een margerita glas en neem 2 bordjes, vul één bordje met limoensap en het andere met zout
4
Dop de rand van het margerita glas in de limoensap en daarna in het zout
5
Schenk de cocktail mix in het glas zonder ijs (strainen) en raak het zout niet aan
Afwerking
6
Werk af met een schijfje limoen aan de kant
CategorieTequila
Ingrediënten
35 ml Tequila
20 ml Cointreau of Triple Sec
15 ml limoensap
Ijsblokjes
Afwerking: Zout
Afwerking: Limoenschijfje
Aanwijzingen
1
Doe alle ingrediënten buiten het zou in een cocktail shaker met ijs
2
Goed shaken
3
Pak een margerita glas en neem 2 bordjes, vul één bordje met limoensap en het andere met zout
4
Dop de rand van het margerita glas in de limoensap en daarna in het zout
5
Schenk de cocktail mix in het glas zonder ijs (strainen) en raak het zout niet aan
Afwerking
6
Werk af met een schijfje limoen aan de kant