Mango Mule

Mango Mule maken
 4 schijfjes komkommer
 30 ml suikersiroop
 45 ml mango puree
 45 ml limoensap
 45 ml gemberbier
 Ijsblokjes
 Afwerking: Schijfje limoen
1

Doe de komkommer en de suikersiroop in een cocktail shaker en gebruik een muddler om ze zachtjes te pletten

2

Voeg de mango puree, limoensap en ijsblokjes toe

3

Shake krachtig

4

Zeef de inhoud (strainen) en doe het in een koppere mug met ijs

5

Voeg op het einde het gemberbier toe en roer er zachtjes in

Afwerking
6

Werk af met een limoenschijfje

Categorie

Ingrediënten

 4 schijfjes komkommer
 30 ml suikersiroop
 45 ml mango puree
 45 ml limoensap
 45 ml gemberbier
 Ijsblokjes
 Afwerking: Schijfje limoen

Aanwijzingen

1

Doe de komkommer en de suikersiroop in een cocktail shaker en gebruik een muddler om ze zachtjes te pletten

2

Voeg de mango puree, limoensap en ijsblokjes toe

3

Shake krachtig

4

Zeef de inhoud (strainen) en doe het in een koppere mug met ijs

5

Voeg op het einde het gemberbier toe en roer er zachtjes in

Afwerking
6

Werk af met een limoenschijfje

Mango Mule