4 schijfjes komkommer
30 ml suikersiroop
45 ml mango puree
45 ml limoensap
45 ml gemberbier
Ijsblokjes
Afwerking: Schijfje limoen
1
Doe de komkommer en de suikersiroop in een cocktail shaker en gebruik een muddler om ze zachtjes te pletten
2
Voeg de mango puree, limoensap en ijsblokjes toe
3
Shake krachtig
4
Zeef de inhoud (strainen) en doe het in een koppere mug met ijs
5
Voeg op het einde het gemberbier toe en roer er zachtjes in
Afwerking
6
Werk af met een limoenschijfje
CategorieMocktails
Ingrediënten
4 schijfjes komkommer
30 ml suikersiroop
45 ml mango puree
45 ml limoensap
45 ml gemberbier
Ijsblokjes
Afwerking: Schijfje limoen
Aanwijzingen
1
Doe de komkommer en de suikersiroop in een cocktail shaker en gebruik een muddler om ze zachtjes te pletten
2
Voeg de mango puree, limoensap en ijsblokjes toe
3
Shake krachtig
4
Zeef de inhoud (strainen) en doe het in een koppere mug met ijs
5
Voeg op het einde het gemberbier toe en roer er zachtjes in
Afwerking
6
Werk af met een limoenschijfje