60 ml witte rum
60 ml bruine rum
30 ml limoensap
30 ml sinaasappelsap
15 ml passievrucht puree (of 1 cl passievrucht siroop)
15 ml suikersiroop
1 kl grenadine
Ijsblokjes
Afwerking: Sinaasappel schil
Afwerking: Kers
1
Doe alle ingrediënten in een cocktailshaker met ijs
2
Vul een Hurricane glas met vers ijs
3
Giet de inhoud van de cocktailshaker zonder ijs (strain) in het Hurricane glas
Afwerking
4
Werk af met een gedraaide sinaasappel schil en een kersje op de top
CategorieRum, Sinaasappelsap
Ingrediënten
60 ml witte rum
60 ml bruine rum
30 ml limoensap
30 ml sinaasappelsap
15 ml passievrucht puree (of 1 cl passievrucht siroop)
15 ml suikersiroop
1 kl grenadine
Ijsblokjes
Afwerking: Sinaasappel schil
Afwerking: Kers
Aanwijzingen
1
Doe alle ingrediënten in een cocktailshaker met ijs
2
Vul een Hurricane glas met vers ijs
3
Giet de inhoud van de cocktailshaker zonder ijs (strain) in het Hurricane glas
Afwerking
4
Werk af met een gedraaide sinaasappel schil en een kersje op de top