45 ml Bruine Spiced Rum
120 ml Gemberbier
½ limoen
1 druppel Angostura Bitters (optioneel)
Ijsblokjes
Afwerking: Schijfje limoen
1
Vul je glas met ijsblokjes
2
Schenk de run in het glas en pers de halve limoen uit in het glas
3
Voeg zachtjes het gingerbeer toe (eventueel met een lepel om de prik te behouden) en roer zachtjes door met je barspoon
Afwerking
4
Werk af met een schijfje limoen in het glas (of de gebruikte limoen) en doe er wat Angostura Bitters bovenop
CategorieGember limonade, Rum
Ingrediënten
45 ml Bruine Spiced Rum
120 ml Gemberbier
½ limoen
1 druppel Angostura Bitters (optioneel)
Ijsblokjes
Afwerking: Schijfje limoen
Aanwijzingen
1
Vul je glas met ijsblokjes
2
Schenk de run in het glas en pers de halve limoen uit in het glas
3
Voeg zachtjes het gingerbeer toe (eventueel met een lepel om de prik te behouden) en roer zachtjes door met je barspoon
Afwerking
4
Werk af met een schijfje limoen in het glas (of de gebruikte limoen) en doe er wat Angostura Bitters bovenop